top of page

Територіальний етап Всеукраїнського конкурсу фотоаматорів "Моя Україна"

Днями у Згурівському БДЮТ відбулося засідання організаційного комітету який підбив підсумки територіального етапу конкурсу юних фотоаматорів «Моя Україно!».

Всього на конкурс надійшло 127 фотографій у двох вікових із 7 номінацій: портрет; пейзаж; побутові або жанрові фотографії; архітектура; репортажне фото; флора і фауна; експериментальне фото;. Оцінювалися роботи переможців за такими критеріями: якість виконання, композиція кадру, оригінальність задуму, світло в кадрі. Тож все врахувавши визначили переможців.

В номінації «Портрет» - Гомоляк Ліза, 10 років, вихованка гуртка Згурівського БДЮТ. В номінації «Побутові або жанрові фотографії» - Лазар Артем, 10 років, вихованець гуртка Згурівського БДЮТ. В номінації «Архітектура» - Шпанчук Назар, 12 років, вихованець гуртка Згурівського БДЮТ. В номінації «Пейзаж» - Цах Олександр, 15 років, вихованець гуртка Згурівського БДЮТ. В номінації «Флора та фауна» - Остапенко Євген, 14 років, вихованець гуртка Згурівського БДЮТ. В номінації «Експериментальне фото» - Богдан Олексій, 10 років, вихованець гуртка Згурівського БДЮТ. В номінації «Репортажне фото»: Бойко Ілона, 10 років, вихованка гуртка Згурівського БДЮТ; Помошко Катерина, 15 років, вихованка гуртка Згурівського БДЮТ.

До вашої уваги фотогалерея їх робіт.


0 коментарів

Останні пости

Дивитися всі

"Я люблю тебе, мій рідний край"

У серці кожного українця живе любов до України, до своєї землі та незламна віра у щасливе, вільне майбутнє. У нашій громаді липень особливий, тому продовжимо наші традиції. Пропонуємо долучитись до фо

bottom of page