top of page

Підсумки територіального етапу гри «Джура» -2022

Протягом травня відбувся територіальний етап Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» («Джура») за 2021 -2022 навчальний рік у трьох вікових категоріях.

У першій половині травня відбувся заочний конкурс звітів у молодшій віковій групі (козачата) у якому взяли участь рої: «Барвінчата» Войтівського НВК; «Козачата» ОЗНЗ Новоолександрівського НВК; «Козачата» Лизогубовослобідського НВК. Серед поданих звітів перемогу здобув рій «Козачата» ОЗНЗ Новоолександрівського НВК і був направлений для участі в обласному етапі.

Для середньої та старшої вікової групи 25 травня відбулися онлайн тестування на платформі «Всеосвіта». Тестові завдання у конкурсі «Відун» об’єднали завдання з історії та краєзнавства України, а наступний збірний тест об’єднав завдання із військового вишколу, долікарської допомоги та тактичної медичної допомоги.

У змаганнях узяли участь 12 роїв та отримали бали за тести із них: старша вікова група - «Нащадки козаків» Згурівський НВК (136 б.), «Згура» ОЗНЗ Згурівська ЗОШ (76 б.), «Соколята» Лизогубовослобідський НВК (148 б.), «Соколи» ОЗНЗ Новоолександрівський НВК (151 б.); середня вікова група – «Войтівські стрільці» Войтівський НВК (106 б.), «Крупільські гайдамаки» Великокрупільський НВК (139 б.), «Козацька люлька» Жуківська гімназія (138 б.), «Козацька слава» Любомирівський НВК (126 б.), «Спадкоємці» ОЗНЗ Новоолександрівський НВК (149 б.). 26травня підведено підсумкита складенопротокол гри «Сокіл» («Джура») за результатами якого визначено переможців у вікових категоріях.Тож вітаємороїтаїх виховників (керівників роїв) та педагогічний колективОЗНЗ Новоолександрівський НВК за перемогу у територіальному етапі у трьох вікових групах, а «Козачатам», «Спадкоємцям» та «Соколам» зичимо гарних здобутків у обласному етапі, який відбудеться у період з 1 по 15 червня. Як говорять козаки«тримаємо стрій!!!»



0 коментарів

Останні пости

Дивитися всі

"Я люблю тебе, мій рідний край"

У серці кожного українця живе любов до України, до своєї землі та незламна віра у щасливе, вільне майбутнє. У нашій громаді липень особливий, тому продовжимо наші традиції. Пропонуємо долучитись до фо

bottom of page