top of page

Проведено територіальний етап Гри "Сокіл" ("Джура") - 2021

Відповідно наказу по відділу освіти 13-14 травня було проведено територіальний етап Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної Гри «Сокіл» («


Джура») . Цього року місцевий етап відбувався у онлайн форматі для конкурсів "Відун", "Топографія" (обов'язкові, залікові) у заочному форматі конкурс Книга звитяг для старшої та середньої ланки, конкурс звітів роїв середньої ланки (обов'язкові, не залікові), а також обов'язкова реєстрація роїв у обласному етапі конкурсу "Ватра" ("Слава Героям").

У конкурсі "Відун" взяли участь рої: Нащадки козаків (Згурівський НВК), Згура (Згурівська ЗОШ), Соколята (Лизогубовослобідський НВК), Войтівські стрільці (Войтівський НВК), Крупільський курінь (Великокрупільський НВК), Козацька люлька (Жуківський НВК), Чорні повстанці (Любомирівський НВК), Спадкоємці (Новоолександрівський НВК), Отамани (Турівський НВК).

У наступному конкурсі "Топографія" завдання пройшли рої: Нащадки козаків , Згура, Соколята, Войтівські стрільці, Крупільський курінь, Козацька люлька, Спадкоємці, Отамани.

Результати територіального етапу будуть оголошені після реєстрації роїв у конкурсі "Ватр" 24 травня.



Фотосвітлини онлайн конкурсів.




0 коментарів

Останні пости

Дивитися всі

"Я люблю тебе, мій рідний край"

У серці кожного українця живе любов до України, до своєї землі та незламна віра у щасливе, вільне майбутнє. У нашій громаді липень особливий, тому продовжимо наші традиції. Пропонуємо долучитись до фо

bottom of page