top of page

Нащадки козацької слави

Оновлено: 30 жовт. 2019 р.

Щороку 14 жовтня, у день Покрови Пресвятої Богородиці, УПА та українського козацтва, відзначається День захисника України.

Так, 10 жовтня у Будинку дитячої та юнацької творчості Згурівського району відбулося традиційне військово – спортивне свято «Нащадки козацької слави». Учасники заходу, вихованці і педагоги БДЮТ , провели ряд заходів, які підготувала керівник гуртка Коваленко І.В. Гуртківців ознайомили: із структурою Збройних сил України та традиціями українського козацтва; взяли участь у вікторинах; спробували свої вміння у конкурсах.

Цікаве, видовище й динамічне дійство захопило не лише учасників, а й уболівальників. Діти відчайдушно змагалися за перемогу в кожному із запропонованих конкурсів. Під час змагань вихованці показали, як уміють достойно долати труднощі, підтримувати свої друзів, проявили згуртованість ,організованість, самостійність, дружбу та взаємовиручку. Цей день приніс усім позитивні враження та неповторні емоції.

Саме такі заходи сприяють розвитку творчих та інтелектуальних здібностей вихованців, колективізму, добродушності, а також почуття гордості за історію своєї Батьківщини та її героїв.

Керівник гуртка БДЮТ Коваленко. І.В.



0 коментарів

Останні пости

Дивитися всі

"Я люблю тебе, мій рідний край"

У серці кожного українця живе любов до України, до своєї землі та незламна віра у щасливе, вільне майбутнє. У нашій громаді липень особливий, тому продовжимо наші традиції. Пропонуємо долучитись до фо

bottom of page