top of page

Вагомі здобутки юних науковців

2020 – 2021 навчальний рік став першим переможним роком у якому вихованці Будинку творчості досягли вершини перемог.

Так у грудні 2020 року – лютому 2021 року Національний еколого-натуралістичний центр учнівської молоді за підтримки Національного університету біоресурсів та природокористування України, Інституту зоології імені І. І. Шмальгаузена НАН України і Національного науково-природничого музею НАН України провів Всеукраїнський конкурс юних зоологів і тваринників. На підставі висновків журі конкурсу І місце в секції «Тваринництво» здобула Софія Горбик, вихованка гуртка «Юні охоронці природи» Будинку дитячої та юнацької творчості Згурівської селищної ради. Гурток працює на базі Згурівського НВК.

Юні охоронці природи» Будинку дитячої та юнацької творчості Згурівської селищної ради. Гурток працює на базі Згурівського НВК.


А 21 травня відбувся Всеукраїнський інтерактивний конкурс «МАН-Юніор Дослідник». Змагання відбувалися в номінації «Техніка» за інноваційною методикою. Перемогу у конкурсі здобули учні Войтівського НВК, які є і вихованцями гуртка «Юні Архімеди»

Гурин Юлія Василівна, учениця 8 класу, яка посіла III місце (тема проєкту «Гравітаційна лампа для власної оселі») та Залевський Олександр Юрійович, учень 8 класу – II місце (тема проєкту «Нічний помічник у власній оселі»).


Висловлюємо щиру вдячність Олені Миколаївні Журавській, керівнику гуртка «Юні охоронці природи» та Вадиму Віталійовичу Воропаю, керівнику гуртка «Юні Архімеди», за високий професіоналізм, наполегливу працю, креативний підхід у вихованні юних науковців. Так тримати!


0 коментарів

Останні пости

Дивитися всі

"Я люблю тебе, мій рідний край"

У серці кожного українця живе любов до України, до своєї землі та незламна віра у щасливе, вільне майбутнє. У нашій громаді липень особливий, тому продовжимо наші традиції. Пропонуємо долучитись до фо

bottom of page