top of page

Тиждень патріотичного виховання у БДЮТ до Дня Гідності та Свободи


У Будинку дитячої та юнацької творчості пройшов тиждень патріотичного виховання. Він був насичений, тому що було проведено ряд заходів, пов'язаних із 21 листопада - Днем Гідності та Свободи. Разом із вихованцями завідувач музею А.В.Прищепа підготували книжкову виставку, фотовиставку під назвою «Помаранчева революція та Революція Гідності – шлях до євроінтеграції», була проведена година цікавого повідомлення, вступне слово було надане директору БДЮТ Г.І.Кислицька, далі від А.В.Прищепи присутні почули про історію створення цього свята, як воно вплинуло на подальшу долю українців, бажаючі мали змогу переглянути уривки документального фільму «Зима у вогні». Також відбулася презентація стенду під назвою «Волонтерська діяльність. Допомога воїнам антитерористичної операції».

До слова також була запрошена Олена Володимирівна Буромська як активний учасник Революції Гідності 2013-го року. Вона одна із перших із нашого району, разом зі своїм чоловіком – Олександром Івановичем, хто поїхали на Майдан. Розповідала про те, що бачила на власні очі, про те, які переживання охоплювали її під час тих подій. У майбутньому їхня сім'я неодноразово допомагала нашим воїнам. Діти залишилися вражені її розповіддю, задавали багато запитань.

Згадали і про Автомайдан у Згурівці, переглядаючи альбом із фотографіями.

21 листопада делегація у складі учнів Згурівського НВК Вікторії Мацишиної, Каріни Барсук, Наталії Скринник на чолі з А.В.Прищепою взяли участь у обласній краєзнавчій конференції учнівської молоді «Герої серед нас: сучасні захисники України», яка відбулася у м. Біла Церква.

Аліна Прищепа, завідувач комплексного

музею історії Згурівського району


0 коментарів

Останні пости

Дивитися всі

"Я люблю тебе, мій рідний край"

У серці кожного українця живе любов до України, до своєї землі та незламна віра у щасливе, вільне майбутнє. У нашій громаді липень особливий, тому продовжимо наші традиції. Пропонуємо долучитись до фо

bottom of page