top of page

Вчимося толерантності


До Міжнародного дня толерантності, який світова спільнота відзначає 16 листопада, у Будинку дитячої та юнацької творчості було проведено тренінгове заняття «Вчимося толерантності». Метою даного тренінгу було сформувати у гуртківців загальнолюдські моральні цінності, пропагувати принцип терпимості та сприяти розвитку толерантних відносин між учасниками навчально-виховного процесу.

У ході тренінгу із дітьми було проведено бесіду про толерантне спілкування та відносини з оточуючими, в доступній формі, для дітей даного віку, було розкрито поняття «толерантність». Запропоновано ряд вправ, виконуючи які, діти мали можливість зрозуміти, що всі люди різні у своїх поглядах, думках і вчинках, і в той же час, мають багато спільного між собою. Також зробили висновок, що кожна людина, яка є поряд, дуже важлива і потрібна для кожного з нас і не варто нехтувати ніким.

У кінці тренінгу кожна дитина висловилась про ознаки толерантної особистості, записали на листівках цінності, які вони візьмуть із собою в життя.

Наталія Мацишина,

практичний психолог БДЮТ


0 коментарів

Останні пости

Дивитися всі

"Я люблю тебе, мій рідний край"

У серці кожного українця живе любов до України, до своєї землі та незламна віра у щасливе, вільне майбутнє. У нашій громаді липень особливий, тому продовжимо наші традиції. Пропонуємо долучитись до фо

bottom of page