top of page

Відбулася зустріч


Тиждень безпеки дорожнього в Україні відбувається двічі на рік у рамках Десятиліття дій з безпеки дорожнього руху 2011 – 2020 р.р. проголошеного Резолюцією Генеральної Асамблеї ООН №64/255 від 10.05.2010, та з метою підвищення безпеки дорожнього руху в Україні.

До БДЮТ Згурівського району завітала Любов Олександрівна Шипко, старший лейтенант, інспектор ювенальної превенції Згурівського відділу поліції. На зустрічі з вихованцями закладу Любов Олександрівна розповіла дітям про проблеми, пов'язані із дорожньо-транспортними пригодами, навела статистичні дані за 2018 р. про ДТП в Україні, акцентувала увагу на вихованні дорожньої культури серед учасників руху, й зокрема, на важливості користування ремнями безпеки у транспортних засобах, донесла до свідомості дітей, що безпека залежить від кожного із нас, адже безпека на дорозі – безпека життя!


0 коментарів

Останні пости

Дивитися всі

"Я люблю тебе, мій рідний край"

У серці кожного українця живе любов до України, до своєї землі та незламна віра у щасливе, вільне майбутнє. У нашій громаді липень особливий, тому продовжимо наші традиції. Пропонуємо долучитись до фо

bottom of page